Over mij

Hallo, ik ben Elisabeth Sengers

Mijn artiestennaam is Sitadebi

Ik ben een Bhakti art kunstenaar, creatief therapeut, spiritueel adviseur en EFT/TFT-practioner.

Ik werk in mijn kunstatelier aan opdrachten en mijn eigen collectie schilderijen, tekeningen, iconen en etsen en andere oude traditionele Vedische kunsttechnieken zoals palmbladkunst en schilderijen op zijde.

Als spiritueel kunstenaar en restaurator ben ik tevens gespecialiseerd in het reinigen, repareren en restaureren van uw devotionele, spirituele en religieuze beelden, schilderijen wand- en muurafbeeldingen en kunstvoorwerpen.

Ook kan ik u helpen bij het inrichten en decoraren van uw tempelkamer en huismandira.

Als creatief therapeut en spiritueel adviseur bied ik advies, begeleiding en KDC (creatieve dynamische therapie) trajecten voor hen die hulp zoeken bij het inzicht krijgen en oplossen van hun psycho-emotionele hindernissen en levensvragenstukken door middel van creativiteit, muziek en mindfullness.

Ook kunt u voor Raja, Bhakti, Nada Raga en Mantrayoga begeleiding en persoonlijke chakrabewustzijns- en groeiprocessen Niv.1-, in het atelier terecht.

Mantra zang- en gitaarlessen en – maandelijkse mantra zangbijeenkomsten.

Mijn Vedische kunst- en restauratieatelier Atelier Pranava is sinds 2004 gevestigd in Rotterdam, Nederland

Stuur uw vragen via het contactformulier of e-mail voor meer informatie en kijk in het menu bij about en kijk even in mijn portfolio’s.

NAMASTÉ

Sitadebi