Wat is CD – Creatieve Dynamische therapie?

CD – Creatieve Dynamische therapie is een andere, creatievere dynamische benadering van coaching, counseling en psychotherapie. Creatieve Dynamische therapie maakt gebruik van actieve meditatie, bewustzijn- en concentratie training, lichaamsbeweging; verschillende soorten yoga, dans en tuinieren, kunst; schilderen en tekenen, klei, steen, zand,
muziek beoefenen; zingen en spelen met geluid, of

het ontdekken van beelden en ervaringen in uw eigen hoofd die u en de therapeut kunnen helpen uw innerlijke wereld en persoonlijke ervaringen beter te begrijpen.
Sommige sessies kunnen worden besteed aan praten en luisteren, en in andere is het gebruik van CD-kunst technieken altijd een vrije keuze.

Creatieve dynamische kunsttherapieën zijn gebaseerd op het idee dat wanneer iemand zijn innerlijke wereld creatief bewerkt onder begeleiding van een gekwalificeerde CD-therapeut, het voor de persoon gemakkelijker wordt te communiceren over zijn ideeën en gevoelens.

CD – Creatieve Dynamische kunsttherapie is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen zowel individueel als in groepen.

vraag via het contactformulier voor meer infortmatie over uw mogelijkheden.

Openen in Google Translate

Feedback